Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bemutatkozás

Óvodánk a város minden részéről fogad gyermekeket. 

Négy csoportban foglalkoztatjuk őket, csoportonként 30 főt. A koreloszlás homogén, azaz az egyes csoportokat közel azonos életkorú gyermekek alkotják. Vidám csoportnevekkel próbáljuk a gyermekek számára is vonzóbbá tenni azt a helyet, ahol napjuk nagyobbik részét töltik.
Így intézményünkben találhatunk Szivárvány, Halacska, Virág és Bárány csoportot.

Óvodánk felszereltsége kiváló, így megfelel a kötelező taneszköz listában foglaltaknak. A városban egyedülálló módon a gyermekek rendelkezésére áll egy mozgásfejlesztő szoba és három(!) tornaterem, amelyek 60-80 m2-esek. E helyiségek a tervezett, vagy spontán mozgásos tevékenységeken túl a néptánc, ovifoci, fejlesztő torna és egyéb hasonló helyigényű programok számára nyújtanak kellemesen tágas teret. Rendelkezünk logopédusi, pszichológusi és orvosi szobával is.

Magyarország Kormánya támogatásával megvalósult 2021-es infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően a gyermekek birtokba vehettek egy új, a XXI. századi igényeknek megfelelő épületrészt. Itt a már említett egyik tornaterem, meseszoba és további egyéni/kiscsoportos fejlesztő szobák kerültek kialakításra.
Óvodánk udvara szintén megújult. Alapterülete a gyermeklétszámhoz képest megfelelő méretű, és fából készült, új udvari játékkészlettel, műfüves kispályával, ütésbiztos talajborítással várja a gyermekeket .